Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα!

Πώς θα βρείτε το κόσμημα που ταιριάζει στον τόνο του δέρματός σας

Το κλειδί για να έχουμε μία κομψή εμφάνιση είναι να ξέρουμε τι συνδυάζεται με τι, τόσο από άποψη χρωμάτων όσο και από άποψη στυλ. Αυτό ισχύει στα ρούχα, τις τσάντες, τα μαλλιά αλλά βέβαια και στα κοσμήματα.
Πώς θα βρείτε το κόσμημα που ταιριάζει στον τόνο του δέρματός σας

Τα κοσμήματα, είτε είναι κοσμήματα χεριού, όπως τα δαχτυλίδια  και τα βραχιόλια, είτε κοσμήματα του πάνω μέρους του σώματος, όπως τα μενταγιόν, τα κολιέ και τα σκουλαρίκια , πρέπει να συνδυάζονται με τα σωστά ρούχα, αλλά ταυτόχρονα να δένουν αρμονικά με το δέρμα μας, καθώς ακουμπούν απευθείας σε αυτό. Αν το κόσμημα δεν ταιριάζει στον τόνο του δέρματός μας, τότε δεν μπορεί να το αναδείξει, όπως είναι κανονικά ο στόχος του. Φυσικά, υπάρχουν κάποιοι τύποι κοσμημάτων, όπως τα ασημένια και χρυσά κοσμήματα, τα κοσμήματα με διαφανείς πέτρες swarovski  και γενικά τα μικρά κοσμήματα, όπως τα καρφωτά σκουλαρίκια ή οι σταυροί, που, ακριβώς επειδή είναι διαχρονικά και διακριτικά κομμάτια, μπορεί να υποστηριχθεί ότι ταιριάζουν με όλα τα στυλ και χρώματα. 


Για όλα τα υπόλοιπα, όμως, πρέπει να γνωρίζετε τον τύπο του δέρματός σας, για να μπορέσετε να αποφασίσετε ποια είναι τα κατάλληλα αξεσουάρ. Πώς θα το κάνετε αυτό; Το πρωί που θα ξυπνήσετε θα απλώσετε μία ενυδατική στο δέρμα σας και δεν θα προσθέσετε make-up ή πούδρα. Πρέπει το δέρμα σας να μην έχει πάνω καθόλου χρώμα. 

Στη συνέχεια, θα πλησιάσετε το παράθυρο, για να πέφτει πάνω σας φυσικό φως και θα τοποθετήσετε δίπλα στο μάγουλό σας ένα λευκό χαρτί. Παρατηρήστε τις σκιές που πέφτουν πάνω στο χαρτί και προέρχονται από το δέρμα σας. Αν αυτές είναι ελαφρά ροζ, τότε ο τόνος του δέρματός σας είναι ψυχρός, ενώ αν ελαφρά κίτρινες, τότε είναι θερμός. 

Οι πινελιές αυτές είναι φυσικά ανεπαίσθητες, όμως σίγουρα θα καταλάβετε αμέσως και θα εκπλαγείτε από το πόσο ξεκάθαρος είναι ο τόνος του δέρματός σας. Η πληροφορία αυτή θα σας βοηθήσει σε όλους τους τομείς του στυλ σας, καθώς με βάση τον τόνο του δέρματός μας και αν αυτός έχει ψυχρή ή ζεστή απόχρωση διαλέγουμε το μακιγιάζ, το χρώμα των μαλλιών μας και τα ρούχα μας. Όσον αφορά στα κοσμήματα, αν έχετε ψυχρό τόνο δέρματος, επιλέξτε κοσμήματα σε μπλε, τουρκουάζ, μωβ και πράσινες αποχρώσεις, ενώ τέλεια θα σας ταιριάζουν τα ασημένια κοσμήματα. 

Αντίθετα, αν έχετε ζεστό τόνο δέρματος, τότε τέλεια θα σας πηγαίνουν κοσμήματα σε κοραλλί, κόκκινά, πορτοκαλί και κίτρινα χρώματα, ενώ τα χρύσα κοσμήματα  θα αναδεικνύουν φανταστικά την αύρα σας. Με βάση αυτές τις παρατηρήσεις μπορείτε να συνδυάσετε τα κοσμήματα με τα ρούχα, το μακιγιάζ και τα υπόλοιπα αξεσουάρ και να λάμπετε σε ένα απόλυτα αρμονικό σύνολο. 

Φυσικά, η σωστή χρήση των κοσμημάτων δεν εξαρτάται μόνο από την επιλογή του χρώματος, αλλά και από το να βρείτε το δικό σας προσωπικό στυλ και να μπορέσετε να το εκφράσετε μέσω των κοσμημάτων, που θα ταιριάζουν και με τα ρούχα σας. Ωστόσο, το να φοράτε τα κατάλληλα χρώματα είναι το πρώτο και ένα από τα πιο σημαντικά βήματα –αν όχι το σημαντικότερο- για το τέλειο στυλ.Εναλλαγή Πλοήγησης
Το καλάθι μου