Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα!

Πώς να φροντίσετε τα swarovski κοσμήματά σας

Τα κοσμήματα Swarovski είναι από τις πιο σικ επιλογές για μια γυναίκα. Λαμπερά αλλά όχι με υπερβολικό τρόπο, εκθαμβωτικά αλλά ταυτόχρονα κομψά, βγαίνουν σε πάρα πολλά σχέδια και χρώματα, για να διαλέξετε αυτό που σας αρέσει και ταιριάζει στις στιλιστικές σας επιλογές
Πώς να φροντίσετε τα swarovski κοσμήματά σας

Τα κρύσταλλα Swarovski μεταμορφώνουν κάθε κόσμημα σε ένα έργο τέχνης. Τα σκουλαρίκια, τα κολιέ, οι καρφίτσες και τα βραχιόλια, όλα αποκτούν έναν πρωτότυπο αλλά ταυτόχρονα διαχρονικό αέρα χάρη στα υπέροχα χρώματά τους αλλά και τα ποικίλα σχέδιά τους. Αφού αποκτήσετε κι εσείς ένα τέτοιο κόσμημα, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το λατρέψετε. Το ίδιο συμβαίνει και αν έχετε στολίσει τη βιβλιοθήκη σας ή κάποιο άλλο σημείο του σπιτιού με όμορφα διακοσμητικά Swarovski. Πώς, λοιπόν, πρέπει να τα φροντίζετε, για να τα έχετε για πάντα σαν καινούρια;

Καθαρισμός κοσμημάτων

Τα κοσμήματα Swarovski δύσκολα λερώνονται καθώς η επιφάνεια του κρυστάλλου είναι έτσι επεξεργασμένη, ώστε να μην θαμπώνει ή βρομίζει από την επαφή με τον αέρα και τη σκόνη. Φυσικά, ανά τακτά χρονικά διαστήματα χρειάζονται καθάρισμα, αφού η κοπτική σκόνη μπορεί να χαράξει την επιφάνεια αυτή. Για τον καθαρισμό τους, μην χρησιμοποιείτε χημικά προϊόντα ή καλλυντικά, γιατί μπορεί να τα θαμπώσουν. Καλό είναι να αποφύγετε και το νερό. Η καλύτερη λύση είναι να τα τρίψετε απαλά με ένα μαλακό βαμβακερό πανί. Αν, ωστόσο, έχουν πάνω τους αρκετή σκόνη, σας προτείνουμε προηγουμένως να τα φυσήξετε ελαφρά, για να φύγει πρώτα το παχύ στρώμα από πάνω.

Αποθήκευση

Μην αποθηκεύετε τα κοσμήματα σας Swarovski όλα μαζί με άλλα κοσμήματα σε μικρά κουτάκια, γιατί μπορεί να χαραχτούν. Το ιδανικό είναι να έχετε μικρά κουτάκια για κάθε κόσμημα. Αν κάτι τέτοιο δεν σας βολεύει, μπορείτε να έχετε μια μεγάλη μπιζουτιέρα για όλα τα κοσμήματα, η οποία θα έχει διαχωριστικές θήκες ή να τυλίγετε κάθε κόσμημα ξεχωριστά με ένα πανάκι. Έτσι, θα διατηρηθούν λαμπερά και αψεγάδιαστα.

Καρφίτσες και βραχιόλια

Στις καρφίτσες και τα βραχιόλια με κρύσταλλα Swarovski χρειάζεται πολλή προσοχή όταν τα φοράτε. Παρόλο που γενικά το κρύσταλλο αυτό έχει υποστεί επεξεργασία, για να είναι ανθεκτικό και να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα κοσμήματα, δεν έχει πολύ μεγάλη αντοχή στα χτυπήματα. Καλό είναι, επίσης, να προσέχετε να μην βραχούν από το νερό και το σαπούνι και αν γίνει κάτι τέτοιο, να τα στεγνώνετε αμέσως.

Διακοσμητικά

Αν έχετε στο σπίτι σας διακοσμητικά από κρύσταλλα Swarovski, σας προτείνουμε να τα καθαρίζετε με χλιαρό νερό, το οποίο έπειτα θα σκουπίζετε με λίγο μαλακό χαρτί. Η τοποθέτησή τους σε κάποιο σημείο, στο οποίο δεν κινδυνεύουν από πτώση κρίνεται επιτακτική, γιατί ένα ενδεχόμενο πέσιμο μπορεί να τα καταστρέψει ολοσχερώς.

 

 Εναλλαγή Πλοήγησης
Το καλάθι μου